Diskussion:Peter August Gödecke

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Finland Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Finland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Finland-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Akademiske grader?[redigér wikikode]

Det passer ikke, at Gödecke blev først cand.phil. (som linket "kandidateksamen i filosofi" går til) og siden dr.phil. - begge disse titler ville han have fået, hvis han var eksamineret ved et dansk universitet. De tilsvarende svenske akademiske grader er "filosofie kandidat" og "filosofie doktor". Det kan give megen mening at omtale de danske, svenske og norske akademiske kandidat-, hhv. doktorgrader i samme artikler, men så må vi omdøbe artiklerne, så de bliver korrekte, og så må vi i artiklerne benytte de titler, som er relevante i de enkelte tilfælde og lade redirects føre læseren til den fælles artikel. --Palnatoke (diskussion) 28. okt 2013, 12:01 (CET)