Diskussion:Peter Kurrild-Klitgaard

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Heraldik og Vexillologi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Heraldik og Vexillologi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af heraldik- og vexillologirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Angående relevansen af Karl Max Klitgaard,s stratus som nazist-leder på Fyn[rediger kildetekst]

På siden er forsøgt samlet så mange tilgængelige oplysninger som muligt om familien. Ikke alene er det i Wikipedias ånd at samle så mange oplysninger som muligt (som så ad åre evt. kan redigeres ud og mere lægges til), men familien til kendte personer (Peter regnes som en af de 100 mest indflydelsesrige i Danmark) er altid genstand for interesse, fordi familien er med til at forme de ting vi står for.

Mange amerikanske wiki-artikler nævner som en selvfølge familiebaggrunden for prominente personer, og her har personen in casu én som er berømt, eller snarere berygtet.

I sagens natur har antallet af nazister i USA aldrig været overvældende, så dér kan det være deres fædrenes ophav's eventuelle marxistiske anskuelser, som er interesante.

Men i Karl Max Klitgaards tilfælde var det ikke blot "anskuelser". Han var med i selve ledelsen af nazis-tpartiet og ville som sådan givetvis have fået udvidede beføjelser (mere magt) ved en magtovertagelse, akkurat som Claus Bryld's fader, der som landsretssagfører og DNSAP's juridiske ekspert var tiltænkt en direkte rolle i magtovertagelsen, fra sin base i København.

Og i følge flere rapporter, så var Karl Max Klitgaard ansvarlig for at 100 gode danske Odenseanere blev sendt til Tyskland og senere 100 mere. Det som de fleste af dem bare havde gjort, var at deltage i Folkestrejken Johanne-Gjern (diskussion) 24. aug 2012, 08:19 (CEST)