Diskussion:Peter Nielsen (fodboldspiller)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Flytningsforslag[rediger kildetekst]

Flytteforslag: Peter Nielsen (fodboldtræner)

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Peter Nielsen (fodboldtræner) havde som fodboldspiller en glorværdig karriere som beskrevet i artiklen. Trænerkarrieren var derimod knap så spektakulær. Det forekommer derfor noget underligt, at denne artikel står under "Peter Nielsen (fodboldtræner)", da han jo nok er mere kendt som spiller i Bundesligaen og mere end 100 kampe for FCK, heraf flere som anfører samt en plads på EM-holdet fra '92. Som træner derimod opnåede Peter Nielsen ikke det store. Han var i nogle få år træner i B93 og herefter assistienttræner i FCK, men fratrådte i 2008. Så vidt vides har han ikke siden fungeret som træner. Artiklen bør efter min opfattelse flyttes til Peter Nielsen (fodboldspiller), der dog er optaget af en lidt mindre kendt spiller, der for 6 år siden spillede i en 2. divisionsklub. Om "den anden" i det hele taget er notabel er tvivlsomt. Jeg foreslår derfor, at Peter Nielsen (fodboldtræner) flyttes til Peter Nielsen (fodboldspiller). Den nuværende spiller kan efter min opfattelse slettes, da hans notabilitet efter artiklen er tvivlsom, alternativt kan han flyttes til eksempelvis Peter Nielsen (fodboldspiller, SBI). Pugilist (diskussion) 18. apr 2013, 15:02 (CEST)

  •  Flyt - Jeg er helt enig med dig om landsholdsspilleren, der på præfereres over en 2. div.-spiller. Den anden kan godt være notabel, men informationerne om ham er mildest talt sparsomme. Så med mindre mere info findes om ham, er jeg enig med dig i at overlade hans "plads" til den mere kendte. I modsat fald må vi finde en nuancering i flertydigheden. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 18. apr 2013, 15:48 (CEST)
  •  Flyt - Ikke så meget mere at sige. Flyt til [Peter Nielsen (fodboldspiller)]]. --Søren1997 (diskussion // projekter // bidrag) 18. apr 2013, 15:50 (CEST)
  •  Flyt - Er helt enig i at artiklen skal flyttes, da han er bedre kendt som fodboldspiller end som træner. Den anden må gerne slettes for min skyld. mvh Tøndemageren (diskussion) 24. apr 2013, 12:08 (CEST)
Konklusion:
Ingen protester mod flytning. Den "anden" artikel slettet efter enstemmighed i slettediskussionen. Artiklen flyttes. Pugilist (diskussion) 25. apr 2013, 11:26 (CEST)