Diskussion:Philip Halloun

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Melodi Grand Prix Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Melodi Grand Prix, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Melodi Grand Prix-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Sletningsforslag: Philip Halloun

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Artiklen om Philip Halloun blev den 2. januar 2012 markeret med "notabilitet" af Heb. Lad os tage diskussionen her. Pugilist 11. feb 2012, 13:52 (CET)

  • Slet - Han kan muligvis blive notabel men er det ikke på det foreliggende grundlag. Det ser lidt for tilfældigt ud hvor han har medvirket. --Rmir2 11. feb 2012, 19:30 (CET)
  • Behold - synes da han er noget mere notabel end Daniel Kandi og sikkert lige så notabel som Tue Madsen og Claus Norreen. Han har produceret for kendte sangere og han har deltaget i DMGP. Hvis denne ender med at blive slettet bør vi nok rydde lidt op i Kategori:Musikproducenter fra Danmark. --Rasmusbyg 12. feb 2012, 11:17 (CET)
  •  Kommentar - Med hensyn til Daniel Kandi er jeg enig i, at han ikke virker notabel. Tue Madsen er lidt tvivlsom, men så har dødsmetal heller ikke min interesse. Claus Norreen har tilhørsforhold til Aqua, og det er efter min vurdering nok til at sikre notabiliteten.--Rmir2 12. feb 2012, 13:53 (CET)
Konklusion:
Ikke konsensus om sletning. Artiklen beholdes. --Rasmusbyg 18. feb 2012, 08:58 (CET)