Diskussion:Pia Muldgaard

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Siden skal omdøbes til Pia Muldgaard, men inden jeg gør det vil jeg godt lige have afklaret, om der er nogen grund til, at personen har en artikel på Wikipedia. Som artiklen er nu, er den så intetsigende, at det dårligt kan kaldes selvpromovering, men google finder hende kun omtalt på hendes egen hjemmeside, som ikke har noget indhold.--Heelgrasper 25. sep 2005 kl. 16:42 (CEST)

Jeg tror ikke artiklen har sin berettigelse. Hvis hun er maler, så foregår det tilsyneladende i stilhed.--Jørgen 25. sep 2005 kl. 22:45 (CEST)
Speaking of which, jeg kan ikke se, at der findes en non-notable-person/band/etc-skabelon til at indsætte på den slags artikler. Jeg ved at den engelske wikipedia kæmper en hård kamp med især ukendte bands, der selv opretter promoveringsartikler. For det er jo ikke hverken {{hurtigslet}} eller {{nonsens}}, men berettiger højst til en {{slet}}. Man kunne overveje en {{ukendt}}-, {{noclaimtofame}}- eller {{selvpromovering}}-skabelon – eller noget i den stil. --Morten Barklund 25. sep 2005 kl. 22:55 (CEST)

Det seneste tilføjelser bringer vist artiklen nærmere enten selvpromovering eller spøg, afhængigt af, hvordan man vurderer det faktum, at hendes udstillinger "flere steder i København" siden (eller i?) 1997 ikke har sat sig et eneste spor på nettet - muligvis også af, om man betragter "galeri Victor" som en almindelig stavefejl eller en ironisk spøg.--Heelgrasper 26. sep 2005 kl. 16:43 (CEST)