Diskussion:Piccolo (Dragon Ball)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tegneserier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tegneserier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af tegneserierelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg forstår ikke hvorfor Kami hele tiden bliver betegnet som gud ? jeg ved at Kami betyder gud på japansk, men det er da sagt mere end tusind gange at Kami er beskytter af jorden og ikke en gud. Guder kan ikke dø og det kan Kami, og han er bare én i rækken af mange tidligere beskyttere af jorden. bare så det er på plads. hvis der er forvirring så se den engelske/amerilanske version der bliver han i hvert fald kun betegnet som "Kami, the protecter of Earth" ikke "God".

Dæmon? Piccolo er ikke en dæmon, han er namekianer, jeg ved ike helt hvor en dæmon kommer ind i billedet, men det er han i hvert fald ikke. Han er (i starten) ond og har muligvis noget der nærmer sig dæmoniske hensigter.

Så vidt jeg har forstået kommer alle til det hinsides det er bare Goku, der for lov at beholde hans krop, der er lidt specielt. Det der med at flakke rundt i evigt mørke tror jeg er en forvirring med "dead zone" som er lidt noget andet.

Vh. Mads H. A.

Hotelstilling[rediger kildetekst]

Jeg forstår ikke at en karakter fra en forholdsvis lidt kendt tegneserie, kan erobre pladsen fra fra den tidligere hotelstilling der gav heldige drenge fra små kår, muligheden for at opleve en verden langt fra deres og gav dem muligheden for at udforske, opleve og lukrere på de bemidlede. Eller bemidlede mulighed for at udnytte lavere stillede. (Skrev 83.93.55.15 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Du har fuldstændig ret. Derfor er tegneseriefiguren flyttet til et navn med parantes. Den mest anvendte form af "piccolo" må være stillingen på hotellet. --|EPO| COM: 17. okt 2010, 00:32 (CEST)