Diskussion:Pickwick Klubben

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg formoder, at du skriver om bogen "Pickwick klubben" af Charles Dickens, og i så fald skal der stå som det allerførste i artikel, at Pickwick klubben er en roman af Charles Dickens og hvornår den er skrevet og hvordan, hvorfor, hvor osv. osv.

Bagefter alt dette kan du så lave et nyt afsnit, hvor der så står, hvad bogen handler om, som du har skrevet. Faktisk temmeligt godt skrevet. Også må artikel også gerne være lidt mere overskuelig. (Skrev 212.242.159.5 (diskussion • bidrag) 31. maj 2008, 16:09 212.242.159.5. Husk at signere dine indlæg.)

Du har jo ganske ret i dine indvendinger, men du kan lige så godt lave forbedringerne selv - det er princippet i Wikipedia! --Arne (Amjaabc) 31. maj 2008, 20:14 (CEST)Svar[svar]