Diskussion:PlayStation 3

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Computerspil Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Computerspil, et forsøg på at koordinere forbedringer og oprettelser af computerspilsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
GA GA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse GA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
GA GA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse GA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
GA GA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse GA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen PlayStation 3 er en god artikel. Det vil sige at den har gennemgået en proces og bliver anset som værende god som kundskabskilde og inspiration til andre artikler. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen PlayStation 3 har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 23, 2009.

 

Huskeliste for PlayStation 3: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Hej jeg har set den engelsk sprogede udgave af artiklen om playstation 3 og ville gerne over sætte den til dansk. Jeg så de brugte en skabelon tror jeg det hedder til og lave den samme tabel mange gange jeg prøvede at kopiere det til den danske artiklel men den genkender den ikke. Så er det ikke en snart måde jeg kan over sætte en artikel fra engelsk til dansk ? (Skrev Miskat (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg laver lige en ny skabelon baseret på den engelske, dedikeret til spillekonsoller. Når den er oprettet, kan du indsætte den. Men indtil den er færdig, kan du begynde at oversætte. --Christian (apoltix) 28. sep 2006 kl. 17:52 (CEST)
Du kan nu bruge følgende skabelon: {{Infoboks konsol}}. Se eventuelt Skabelon:Infoboks konsol for at få hjælp. --Christian (apoltix) 28. sep 2006 kl. 18:05 (CEST)

Hej igen. Okay du har lavet en skabelon det da smartere hvis jeg bare kan bruge den enelske skabelon den hed Infobox CVG system jeg vil gerne lave en kopi af den tabel på den enelske version der kommer når jeg søger efter "playstation 3" på www.wikipedia.org sådan at jeg bare kan kopier den til den danske også ser den ens ud. men det skal måske være på dansk den der skabelon ? (Skrev Miskat (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej. Husk at signere dine indlæg. Det gør du ved at skrive --~~~~, eller trykke på knappen med underskriften i toolbaren for oven (i redigeringsmodus). Men skabelonen er den samme som den engelske, den er bare gjort dansk. Og da den danske Wikipedia er dansk, skal skabelonen også være på dansk. Du kan se hvordan du tilføjer de enkelte punkter på Skabelon:Infoboks konsol. Der står nederst en de punkter, der er i skabelonen. --Christian (apoltix) 29. sep 2006 kl. 15:29 (CEST)

okay det skal være dansk det kan jeg egentligt godt forstå så det jo smart nok. men hvordan opretter jeg min egen skabelon så jeg kan få den lige som jeg vil. Jeg kan ikke så godt lide at fabrikant er et link og jeg vil også gerne lave så den har linier mellem eller rummene ligesom i den enelske version men det ser slet ikke ud til jeg kan ændre det. Jeg syns en ting der mangler på wikipedia det er at det er simpelt jeg blev total forvirret sidst jeg prøvede at rette playstation 3 fordi jeg rendte frem og tilbage og der er bare vildt meget tekst men okay det kommer nok det jo cool nok det vildt meget info at hente på den engelske i hvertfald. nå men hvordan laver jeg sådan en skablelon og hvordan får jeg fuld afgang til at ændre den du lavede. husker lige og signere :O) --Miskat 3. okt 2006 kl. 14:00 (CEST)

nu har jeg vist fundet ud af det :O) --Miskat 3. okt 2006 kl. 14:27 (CEST)

Skabelon konsol med linier altså table border[rediger kildetekst]

Hej jeg vil gerne have lavet sådan at den skabelon der bruges og hedder infobox konsol den vil jeg gerne have har linier mellem data felterne ligesom på den engelske version men jeg kan ikke finde ud af det. Nogen som kan hjælpe mig --Miskat 3. okt 2006 kl. 17:29 (CEST)

Jeg tilføjer lige de kanter. Du behøver ikke ændre skabelonen yderligere, og linjerne vil også komme på dine tidligere ændringer. --Christian (apoltix) 3. okt 2006 kl. 17:38 (CEST)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Dancter satte slettemarkør DeleteImage:Playstation3vector.svg: placing a deletion request for image(diff);

-- CommonsTicker 16. apr 2007 kl. 20:13 (CEST)

Bagudkompatibel[rediger kildetekst]

Det er ikke kun PS2 der kan spilles på PS3'en, men også 1'eren. Udover det vil man kunne spille flere af de gamle spil efter de nye opdateringer. (Skrev 62.107.133.248 (diskussion • bidrag) 13. apr 2009, 18:00. Husk at signere dine indlæg.)

Den europæiske udgave understøtter kun PS1-spil - ikke PS2-spil. Jeg er i gang med en overhaling af artiklen, men det trækker ud.. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 13. apr 2009, 23:33 (CEST)
Jeg er nu færdig, og har tilladt mig at nominere til LA. Den virker lovende for mig ihvertfald.. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 22. apr 2009, 16:30 (CEST)