Diskussion:Porta Westfalica-Barkhausen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Porta Westfalica er for det første en tysk by, for det andet navnet på den dalåbning, som fører til Westfalen. For det tredje navnet på en underafdeling af kz-lejren Neuengamme, egentlig bestående af to afdelinger, en mands- og en kvindelejr. Trods navnet lå ingen af disse i byen Porta Westfalica. --Sir48 (Thyge) 18. feb 2007 kl. 03:29 (CET)

Sammenskrivningsforslag[rediger kildetekst]

Jeg mener at artiklen er for kort til, at være en selvstændig artikel. Det ville være smartere hvis den stod som en del af et afsnit i artiklen om Neuengammes underafdelinger. Derfor har jeg indsat {{SammenskrivesTil}} Henrik Sørensen (diskussion) 3. jun 2012, 07:51 (CEST)

Enig mvh Per (PerV) (diskussion) 9. apr 2013, 22:06 (CEST)