Diskussion:Poul Erik Christensen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sletningsforslag: Poul Erik Christensen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Synes ikke umiddelbart at artiklen lever op til kravet om notabilitet. Fremstår lidt som CV. --Thelle (diskussion) 30. jan 2018, 19:32 (CET)

  • Behold jf. Wikipedia:Kriterier for biografier#I dansk politik er folketingsmedlemmer notable pr. definition.
    - Sarrus (db) d. 30. jan 2018, 19:44 (CET)
  • Behold - Der er ingen grund til at stemme om dette. Folketingsmedlemmer er, som Sarrus skriver, altid notable. Så kan vi tale om formen og indholdet i artiklen. Toxophilus (diskussion) 30. jan 2018, 19:56 (CET)
  • Behold - der er bare noget som ikke virker normalt ved den artikel. Måske relevant information osv. Men klart notabel. --SimmeD (diskussion, bidrag) 1. feb 2018, 14:37 (CET)
  • Behold - Artiklen fremstår ganske rigtigt lidt som et cv, men så skal den markeres med {{CV}} eller redigeres, men ikke slettes. Hans medlemskab af folketinget og hans tid som formand for en landsdækkende arbejdsgiverorganisation gør ham per definition notabel. Jeg tillader mig derfor at konkludere:
Konklusion:
Artiklen beholdes, da den biograferede falder inden for gruppen af gruppen af personer, der per definition lever op til notabilitetskriterierne. Vh. SorenRK (diskussion) 2. feb 2018, 18:27 (CET)