Diskussion:Prins Henry, hertug af Sussex

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Monarki Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Monarki, et forsøg på at koordinere oprettelsen af monarki-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

prins af Wales[rediger kildetekst]

Det er Charles, kronprinsen. Hverken Harry eller William er prinser af Wales. Endnu. Og der er kun én ad gangen.188.179.123.130 16. dec 2016, 21:08 (CET)

Der står ikke i artiklen at Harry er prins af Wales - men han er prins, og fordi hans far er "af Wales", er han det også. Den britiske kongefamilies website er blevet lagt om, men i april sagde den "Prince Harry's full title is His Royal Highness Prince Henry of Wales." Det gælder vel stadig, uanset at man har valgt at ændre på websiten. --Palnatoke (diskussion) 16. dec 2016, 21:48 (CET)

Det gælder ikke![rediger kildetekst]

Der er henvisninger til Henry Prince of Wales. Og dem er der masser af i tidens løb. Og det kan måske misforstås, når der står at Harrys far, Charles, er PoW. Men der er kun en ad gangen. 188.179.123.130 18. dec 2016, 15:01 (CET)