Diskussion:Problem

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Fremstillingen her er ukorrekt/ikke fuldt dækkende. Jeg forsøger med en tilretning. Kan nogen finde en bedre, så vær velkommen.Harlekin96 16. nov 2009, 10:40 (CET)

Jeg har fjernet en del af det igen, især belysning ved hjælp af eksempler og mere essay-prægede dele. Artiklen er stadig langt fra at dække emnet. Jeg kan pege på, at der kan hentes ideer fra den tyske artikel til bedre dækning. --Sir48 (Thyge) 16. nov 2009, 14:00 (CET)

Jeg undskylder for min vandalisering af siden. Jeg glemte at logge ud af min bruger. Så folk har haft fri mulighed for at redigere med min bruger.
Politikeren (diskussion) 5. jun 2012, 20:38 (CEST)

Saa kan jeg bedre forstaa det. Det gaar nok. :) Cgtdk (diskussion) 5. jun 2012, 20:39 (CEST)