Diskussion:Röyksopp

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Norge Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Norge, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Norgerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Der findes artikler om en række andre sange i kategorien "Sange". Så der er ikke noget i vejen for at have en artikel om en speciel sang. Jeg ved ikke helt hvad kriterierne er, men jeg synes, at der skal være knyttet en speciel historie til en sang eller gives nogle selvstændige oplysninger før at en sang behøver sin egen artikel. Dette synes jeg ikke denne artikel har. --MGA73 31. jul 2008, 17:32 (CEST)