Diskussion:RaiDen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Er der nogen som kan hjælpe med at ændre overskriften til RaiDen, så link fra siden om x-factor virker?? (Skrev 194.192.22.33 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Artiklen skal flyttes til det andet navn. Denne funktion er kun tilgængelig for registrerede brugere, men jeg skal gerne gøre det. --|EPO| 18. feb 2008, 09:13 (CET)
Endnu en mærkelig sletteanmodning. Det meste af Danmarks befolkning kender til dem.--Rasmus81 18. feb 2008, 12:54 (CET)
Meget muligt - men jeg hører ihvertfald så ikke til den befolkningsgruppe, for jeg har aldrig hørt om dem før. Men har de opnået encyklopædisk relevans ved at optræde i et talentshow? Jeg vil sammenligne spørgsmålet med folketingsmedlemmerne, da de er mange, der kæmper om den store succes og anerkendelse, men reelt kun en lille andel, der får lov at "gå videre". --|EPO| 18. feb 2008, 13:00 (CET)
I og med at de er kommet med i konkurrencen er de jo "gået videre". Taget i betragtning, at showet rydder forsiderne i formiddagsbladene, og taget i betragtning at RaiDen har været indgående omtalt, er de efter min opfattelse notable. Det vil også virke ødelæggende på siden om X-Factor, hvis det ikke er muligt at linke til de enkelte optrædende. Om man så kan li' musikken eller konceptet er en anden sag. --Pugilist 18. feb 2008, 13:17 (CET)

For mit vedkommende vil jeg sige at Raiden-artiklen har en encyklopædisk relevans ud fra et dansk samtidsbillede af populærkultur. Kan i midlertid godt se det fra den anden synsvinkel. Eksempelvis er samtlige deltagere fra TV3s Robinson konkurrence jo af gode grunde heller ikke listet op på wikipedia (i hvertfald så vidt jeg ved). Man kunne alternativt skrive den ind i moder-artiklen som "Deltagere fra første sæson", hvis der skulle blive sendt X Factor af flere omgange. --Håkon Pedersen 23. feb 2008, 00:16 (CET)

EPO, du mener vel folketingskandidaterne? Det er vel vores mål at have biografier om samtlige folketingsmedlemmer. Jeg vil ligesom Rasmus81 mene, at RaiDen p.t. er encyclopædisk relevant, men at de selvsagt mister denne relevans, hvis de efter showet ikke udgiver noget. Pugilist's argument om at de omtales i medierne nikker jeg også til.--Brandsen 23. feb 2008, 00:39 (CET)
Jeg er helt enig med Brandsen. Fordelen ved denne (elektroniske) encyklopædi er jo, at artiklernes værdighedsværdi kan måles relativt i stedet for absolut. VH --Tach 26. feb 2008, 13:00 (CET)