Diskussion:Rebekah Christel

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Rebekah Christel

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Rebekah Christel er en dansk sanger/musiker. Bruger:Georgelordwell har oprettet. Hun har én selvudgivet EP på CV'et. Ultrakort opslag på discogs og intet på gaffa. Toxophilus (diskussion) 26. aug 2020, 10:11 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg Slet hun har vist endnu ikke fået ordentlig gang i karrieren. EP er ikke nok, og der er for lidt omtale af hende. Toxophilus (diskussion) 26. aug 2020, 10:11 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet. Ja, der skal lidt mere til. --Madglad (diskussion) 26. aug 2020, 14:29 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Det virker som en lovende upcomming kunstner, indtil hun har opnå omtale nok til at være notabel, kan artiklen flyttes til Bruger:Georgelordwell/sandkasse.--Kjeldjoh (diskussion) 27. aug 2020, 09:59 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 6. sep 2020, 13:13 (CEST)

Notabel?[redigér wikikode]

I september 2020 blev det konkluderet at Rebekah endnu ikke var notabel et en biografi. Er der noget nyt om hende, som kan ændre den beslutning?--Kjeldjoh (diskussion) 15. jan 2021, 08:48 (CET)

Når jeg ser på den version, der blev indstillet til sletning, synes jeg ikke, at der er tale om nogen markant udvikling. Derfor mener jeg ikke, at forudsætningerne for debatten og konklusionen har ændret sig. --|EPO| COM: 15. jan 2021, 09:21 (CET)
Enig med EPO. Det er ikke fordi at det er sket specielt meget siden september 2020. Derudover er det ikke mange kilder i artiklen til at kunne vurdere og syntes ikke Google hjælper synderligt meget her. --SimmeD (diskussion, bidrag) 20. feb 2021, 15:41 (CET)