Diskussion:Regeringen Helle Thorning-Schmidt II

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Generelt om politik: Ville det give mening at bruge 'de rigtige' farver til partierne? Jeg tænker her at SocDems farve ikke er ff0000, men b40014; Rs farve er ikke magenta, men den lidt mørkere ec008c. Farverne er fra partiernes respektive hjemmesider. Argumentet for må være, at det er de rigtige farver; argumentet mod må være at bl.a. Rs og SocDems farver ligger tæt op ad hinanden, samt ændringerne skulle laves på alle sider om dansk politik. Alrekr42 (diskussion) 3. feb 2014, 10:22 (CET)

Den slags farver kan betragtes som overflødig pynt, der gør tabellerne mere komplicerede end de behøver være. Kompleksiteten bør flyttes fra tabellen til et CSS, som brugeren kan vælge at benytte eller ej. --Palnatoke (diskussion) 3. feb 2014, 11:34 (CET)