Diskussion:Regeringen Poul Schlüter IV

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

lettere perpleks genskriver jeg et tidligere indlæg (der blev slettet som chikane) Min undren går på om det virkelig kan passe at dansk wikipedia skal indeholde opslagsordet 'Regeringen Poul Schlüter IV' ? Nu er det jo sådan med ord, at alt kan forklares . Derfor er jeg ikke i tvivl om at hvis jeg læste artiklen ville jeg bagefter være klar over hvad 'Regeringen Poul Schlüter IV' er . men ikke desto mindre, jeg vil alligevel gerne, her på artiklens diskussions-side give min undren tilkende . formelt set drejer det sig om et oplæg til diskussion af hvorvidt de i artiklen indeholdte oplysninger kan optræde under en 'virkelig' titel, eller eventuelt skal sammenskrives . 84.238.88.15 21. sep 2009, 18:29 (CEST)

Hvis jeg forstår dig ret, så mener du, at man bør samle Poul Schlüters fire regeringer i én og samme artikel? --|EPO| COM: 21. sep 2009, 18:40 (CEST)
Såfremt de har encyklopædisk relevans, ja . Dit spørgsmål overraskede mig, og jeg tog en 'kvik' surf på den engelske wiki - for at se om de også skriver det man i forne tid kaldte annaler . jeg har ikke umiddelbart fundet noget . jeg kan ikke se det helt forkerte i en sådan 'kalender' skrivning, udover faren for at falde i den meget nærliggende afgrund som hedder politisering . alt i alt hælder jeg til den anskuelse at artikelteksten formentlig (jeg har ikke læst den) hører hjemme under 'konservativt folkeparti' . jeg er dog primært glad for i denne omgang ikke at være blevet bortredigeret . (generelt ser det ud til mange folk her på wikipedia er lidt for hurtige til at forstå ting . det med at sammenskrive til en 'alle poul Schlüters regeringer'-artikel havde jeg slet ikke tænkt på, eller skrevet om . som sagt, snarere under 'konservativt folkeparti') 84.238.88.15 21. sep 2009, 19:01 (CEST)
Jeg vil være stor modstander af et overordnet forslag om at beskrive enkelte regeringer under de politiske partier. Umiddelbart kan jeg se mere fornuft i at samle regeringer med samme regeringsleder i overordnede artikler.
Personligt er jeg af den opfattelse, at den eksisterende løsning med at beskrive de enkelte regeringer i deres egne artikler er ganske fornuftig. Bl.a. ser jeg ikke stor sammenhæng mellem Poul Schlüters første og fjerde regering. Eksempelvis bestod den første regering af fire partier, men den fjerde af to partier. Af de fire regeringer, er den fjerde den mest opsigtsvækkende (Tamilsagen, skatteministeren) og bør ihvertfald have egen artikel. --|EPO| COM: 21. sep 2009, 19:11 (CEST)
jeg ser der er en kategori 'danmarks regeringer' som er en opremsning af artikler der beskæftiger sig med hver især af dem . så det er altså sådan det er . igen vil jeg takke for diskussion, og for at have fået respons på min undren . 84.238.88.15 21. sep 2009, 19:31 (CEST)
til arkivet: de engelske annaler findes her en:List_of_British_governments 84.238.88.15 22. sep 2009, 14:06 (CEST)