Diskussion:Registreringsafgift

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Brugeren Palnatoke har fjernet listen over de øvrige afgifter, som er pålagt biler, da han mener, informationer ikke er relevante. Jeg mener, Palnatoke tager fejl. Brugere som slår registreringsafgift op kan udmærket have en interesse i at se, hvilke afgifter der ellers er pålagt biler. Det er også min opfattelse, at det er et eksempel på, at visse bidragydere til Wikipedia skal være mere forsigtige med at fjerne oplysninger, fordi de personligt ikke finder dem relevante. Relevans kritirier er åbenlyst forskellige fra person til person. Marloth2000

Naturligvis kan man have en interesse i at se, hvilke afgifter, der er pålagt biler - og så følger man linket til artiklen om det emne. Sværere er det ikke. Og hvis der ikke er noget link, er der jo nok ikke nogen, der har fundet emnet eller sammenhængen interessant (endnu). --Palnatoke 23. feb 2006 kl. 10:42 (CET)
Enig med Palnatoke. Ingen grund til at have den samme liste to steder. Og de hører naturligt hjemme under bilafgifter. Reporter Nielsen 23. feb 2006 kl. 23:05 (CET)

image without source[rediger kildetekst]

Hi!

The imaged used in the article is without source on Commons since 5 June 2006 and will surely be deleted very soon if no valid license is added by the uploader. Regards! Commons:User:ALE! 2. jul 2006 kl. 23:23 (CEST)


Kilder[rediger kildetekst]

Det ville være fedt med nogle referencer på, hvor tallene og beregningerne kommer fra. Derudover ville det være lækkert med en oversigt over udviklingen. Superpronker 5. sep 2011, 13:23 (CEST)