Diskussion:Ribe Nørremark Station

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg er ikke så lokalt kendt i Ribe. Hvornår blev stationen oprettet? Hvilken banestrækning? I Ribe eller en forstad? Hvordan bliver stationen betjent? Mon ikke en lokalkendt kunne tilføje disse oplysninger? --Rmir2 30. okt 2010, 18:36 (CEST)

En del af disse oplysninger fremgår af kasserne i siden og bunden. --Palnatoke 30. okt 2010, 19:54 (CEST)

Sandt at sige giver kasserne ikke nogen oplysninger. Jeg kan jo formode, at der er tale om banelinjen fra Bramming sydpå, men end ikke den oplysning kan jeg læse mig til. Og ligger "Nørremark" mod nord eller syd i forhold til Øster Vedsted eller i forhold til Tved Å? Jeg kan jo formode, at vi taler om en station ved Puggaardsminde/Ribe Plantage, men for mig, der ikke er stedligt kendt, kunne det være et stoppested ved fx Damhus eller måske ved Dorteashvile (der på "Danmark før og nu" angives som "Ribe Nørremark" og hvor jeg finder "Farup holdeplads" - et ældre navn?). Burde der i det mindste ikke være en henvisning til Bramming-Tønder-banen (som vi vist taler om)?--Rmir2 30. okt 2010, 20:45 (CEST)