Diskussion:Richard von Pfeil und Klein-Ellguth

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Monarki Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Monarki, et forsøg på at koordinere oprettelsen af monarki-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Er denne unge greve kongelig? Hans mormor er kongelig, men hans mor er ikke arveberettiget, så det synes at være tvivlsomt om han skal i Kategori:Kongelige. --Palnatoke 27. feb 2008, 16:18 (CET)

Kategorisortering[redigér wikikode]

Denne unge greve har jo et efternavn, så det synes urimeligt at sortere ham efter fornavn. --Palnatoke 27. feb 2008, 16:19 (CET)

Slettes?[redigér wikikode]

Sletningsforslag: Richard von Pfeil und Klein-Ellguth

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Jeg kan ikke se hvordan Richard har opnået notabilitet, ud over at være oldebarn af Kong Frederik 9..

  • Symbol delete vote.svg Slet - Forslagsstiller. --Kjeldjoh (diskussion) 17. mar 2017, 09:15 (CET)
  • Symbol delete vote.svg Slet Hører hjemme i Billed-bladet, ikke i en encyklopædi. --Madglad (diskussion) 17. mar 2017, 09:32 (CET)
  • Symbol question green.svg Spørgsmål Er vedkommende ikke tilstrækkeligt adelig til at opnå notabilitet? Ping opretter: Bruger:Brandsen --Cgt (diskussion) 17. mar 2017, 10:07 (CET)
Symbol comment vote.svg Kommentar Det skulle jeg ikke mene. Jf. Wikipedia:Kriterier_for_biografier er "adelig" ikke på listen. "Kongehusets medlemmer" er på listen, men det er han ikke. "Dannebrogsriddere" er på listen, men da han ikke er fyldt 18 år endnu, så tror jeg ikke han har fået den endnu. --Kjeldjoh (diskussion) 17. mar 2017, 10:59 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - barnebarn af prinsesse Benedikte, oldebarn af kong Frederik 9. og dronning Ingrid. Selvom notabiliteten (endnu) er begrænset, vil den automatisk blive større ved modenhedsalderen. Derfor behold. Rmir2 (diskussion) 1. apr 2017, 13:30 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Jeg synes der burde være en undtagelse i WP:IKKE NOK for adelige børn, men det er der ikke pt., derfor slet. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 1. apr 2017, 13:42 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet Madglad har ret. Kan simpelthen listes som familiemedlem i en af sine mere notable slægtninges biografier.Maunus (diskussion) 1. apr 2017, 15:42 (CEST)
Symbol comment vote.svg Kommentar Rmir2, du siger behold, men jf. Wikipedia:Kriterier_for_biografier er I familie ... med notable personer ikke nok. Richard er ikke medlem af Kongehuset, og han er ikke i arvefølge til en tilsvarende titel i international politik, han er blot en mindreårig der er i familie med nogle adelige. Når han senere opnår notabilitet, hvad han sandsynligvis gør, så kan artiklen genskabes. Men ind til da, syntes jeg vi skal give ham lidt anonymitet. --Kjeldjoh (diskussion) 6. apr 2017, 16:37 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Konsensus om sletning. --Pugilist (diskussion) 26. apr 2017, 15:18 (CEST)