Diskussion:Rihanna

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Huskeliste for Rihanna: rediger · historik · overvåg · opdater

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Collard slettede Image:Rihanna_VMA_02.jpg: likely copyvio, see [[Commons:Deletion requests/Image:Rihanna VMA 02.jpg]];

-- CommonsTicker 3. maj 2008, 00:18 (CEST)[svar]

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Herbythyme slettede Image:Rihanna_on_Xbox_Live.jpg: [[Commons:Licensing|Copyright violation]]: previously deleted copyvio;

-- CommonsTicker 11. maj 2008, 20:24 (CEST)[svar]

Hvorfor er billedet i infoboksen forsvundet? --Pelle Hansen 12. mar 2013, 23:45 (CET)

Ikke hos mig. --Trade (diskussion) 13. mar 2013, 08:23 (CET)

"Den eneste forskel er sproget"[rediger kildetekst]

Cgtdk skrev: "Dansk Wikipedia er en encyklopædi med en global målgruppe, ligesom engelsk Wikipedia og alle andre Wikipediaer. Den eneste forskel er sproget. Hvis dawiki specifikt henvender sig til danskere undermineres målet om at være en uafhængig encyklopædi" og "Fjerner afsnit om Rihannas optrædener i Danmark jf. Hjælp:Danske forhold. Hvis vi skal nævne koncerterne, hun har givet i Danmark, skal vi vel også nævne, hvor mange gange hun har optrådt i Sverige, Tyskland, Canada, osv." - jeg er uenig. Som Hjælp:Danske forhold gør opmærksom på, giver demografien både fordele og ulemper - og en af fordelene er netop at vi som dansktalende i Danmark har nemmere end så mange andre ved at skrive om danske forhold og begivenheder end andre har. Med andre ord: Lad os endelig bidrage med danske forhold og lade andre bidrage med de forhold, som de er bedre til. Hvis vi så på et tidspunkt kommer dertil, at det bliver for meget med detaljerne, kan vi uddelegere til underartikler. --Palnatoke (diskussion) 6. jul 2013, 19:45 (CEST)

I det her tilfælde er jeg så faktisk enig med Cgtdk. Hvis vi skal have hendes koncerter i Danmark, bør vi nævne samtlige hendes koncerter (eller turneer i stedet måske). mvh Tøndemageren (diskussion) 6. jul 2013, 20:17 (CEST)
Hjælp:Danske forhold var nok ikke den helt rigtige side at linke til. Jeg forsøgte blot at henvise til, at dawiki som bekendt er det danske sprogs Wikipedia, ikke Danmarks Wikipedia. Hver gang noget skrives om Danmark, bør man kunne skrive om tilsvarende forhold i andre lande – f.eks. Djibouti – uden at det virker irrelevant. Mvh. Cgtdk (diskussionbidrag) 6. jul 2013, 20:38 (CEST)
Og derfor vil I hellere slette end tilføje. Det er da en af de sikrere metoder til at sikre at folk ikke gider skrive på den dansksprogede Wikipedia. --Palnatoke (diskussion) 6. jul 2013, 21:05 (CEST)
Helst ikke - men forhold der kun egner sig for Danmark synes jeg ikke bør stå der. Men er da stor fortaler for at vi får afsnit om hendes koncerter og turneer. Hvis sådanne afsnit laves, ser jeg ikke et problem i at det også nævnes hvornår hun har spillet i Danmark. Med hensyn til hvilke metoder der er med til at skræmme folk væk, så tror jeg at der er rigtigt rigtigt mange, og tror ikke dette er en af de værste, men det er en helt anden diskussion der ikke skal tages her. mvh Tøndemageren (diskussion) 6. jul 2013, 21:30 (CEST)

Principielt har jeg den holdning, at en oversigt over alle koncerter hører hjemme på wikipedia - det være sig den danske eller på andre sprog og uanset solist, gruppe eller orkester. Der efter bør det være et spørgsmål om hvilke koncerter, der er specielt værd at skrive om. Men jeg ser bestemt ingen grund til at udelade omtale af internationale kunstneres optræden i Danmark, tværtimod. Det forhold, at "verdensnavne" måske optræder også på "mindre steder", siger meget om deres natur (og om ambitionsniveauet de pågældende steder). Endelig bør det huskes, at nogen måske gerne vil søge efter netop info om en bestemt musikers (læs: solist, gruppe eller orkester) optræden et bestemt sted. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 6. jul 2013, 22:04 (CEST)

PS: Forøvrigt hører diskussionen hjemme på landsbybrønden. Lad os tage en principafgørelse. hilsen Rmir2 (diskussion) 6. jul 2013, 22:10 (CEST)
Jeg er meget enig. Rmir2, hvis der er taget en principdrøftelse, kan der med fordel linkes til den her. --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 6. dec 2015, 12:27 (CET)

Semibeskyttelse[rediger kildetekst]

Pixi Uno beskyttede siden den 1. februar 2014 på ubestemt tid grundet meget hærværk. Siden har ikke været udsat for noget hærværk siden december 2016 - mon ikke vi burde overveje at ophæve beskyttelsen? Med venlig hilsen Pelle S.H. 17. jul. 2023, 12:16 (CEST)[svar]