Diskussion:Risbjerg Kirke

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hold da op, hvor er det svært at tage billeder af denne kirke - der er ingenting rundt om, andet end vej, så man kan ikke rigtig komme på afstand til at tage et ordentligt billede, og tæt på ligger der mange mærkelige bygninger op til selve kirkebygningen.. --Hockeyindustrien 29. mar 2007 kl. 23:58 (CEST)

Jeg har også haft problemer med nogle af dem. Strø Kirke ligger f.eks. på en stejl knold med en høj kirkemur, så jeg måtte kravle op på mærkelige sten for overhovedet at kunne skyde den. Inden for muren er man for tæt på... :)--Sir48 (Thyge) 30. mar 2007 kl. 00:46 (CEST)