Diskussion:Robert Larsen (DR-medarbejder)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Jeg kender ikke manden (jeg bruger min "unge" alder som undskyldning), men hvis meningen med Robert F[elix] Larsen er, at han var kendt som Robert F. Larsen burde artiklen vel hedde det. Ellers kan jeg ikke rigtig se fidusen i de kantede parenteser.--Heelgrasper 28. maj 2005 kl. 22:57 (CEST)

Sletningsforslag: Robert Larsen (DR-medarbejder)

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Robert Felix Larsen DR-medarbejder. Der er ikke meget om denne person. Se også Google Search: Robert Felix Larsen DR som heller ikke giver meget pote.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 15. mar 2018, 01:05 (CET)

  • Per Overnævnte.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 15. mar 2018, 01:05 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Den søgning kan nok rafineres noget bedre. Hvorom alting er, stod han bag nogle programmer, der var temmelig populære, da de blev sendt (og genudsendt i 80'erne). Der skader ikke, at vi har en artikel, der forklarer, hvem han er. Artiklen kan udvides, men det er der så mange artikler, der kan --Pugilist (diskussion) 15. mar 2018, 17:56 (CET)
  • Symbol neutral vote.svg Neutral - Der er ikke meget om ham, men denne Youtube video (Jeg kan ikke linke: youtu.be/VBlRDxgVvwg) med sort snak med Dirch Passer kan jeg nu godt lide.--Kjeldjoh (diskussion) 20. mar 2018, 09:07 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - "Manden, der talte sort", tror jeg kan huskes af mange ældre seere. Enig med Pugilist i, at det er udmærket at dawiki har en artikel, der fortæller, hvem han var - og i, at den burde være længere. --Økonom (diskussion) 1. apr 2018, 19:09 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Artiklen beholdes.
- Sarrus (db) d. 7. apr 2018, 13:45 (CEST)