Spring til indhold

Diskussion:Robinson R22

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Luftfart Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Luftfart, et forsøg på at koordinere oprettelsen af luftfart-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Er der nogen der ved om det var en Robinson R-22 der crashede ved Kirke Såby i lørdags? På billederne ligner det en R-22 Danmarks Radio --Med venlig hilsen Necessary Evil 28. sep 2008, 23:14 (CEST)

Medmindre Haverikommisionens rapports konklusion bliver, at der har været tale om en fabrikationsfejl eller tilsvarende, så har jeg svært ved at se relevansen i at nævne styrtet. Skal vi til at liste hvert eneste tilfælde, hvor en flyvemaskine eller helikopter er styrtet ned et sted? Eller var ved at styrte? --|EPO| COM: 29. sep 2008, 17:47 (CEST)
Selvfølgelig skal Wikipedias artikler ikke drukne i trivielle flystyrt. Jeg fiskede efter flytypen da diverse medier skrev om alt andet end flytypen. Jyllandsposten skrev om flytypen, tak for det. Min skumle bagtanke er at skrive en linje til forsiden med den rigtige flytype og jeg regnede med at Robinson R22-nørder patruljerede denne artikel (og der var bid!). Så længe artiklen er så tynd, ser jeg ingen grund til at fjerne flystyrtet foreløbigt. --Med venlig hilsen Necessary Evil 29. sep 2008, 23:53 (CEST)
Skabelon:Forside Aktuelt angiver at aktuelle nyheder helst skal henvise til artikler over stub-niveau - m.a.o. vil en henvisning til stubben Robinson R22 ikke hjælpe læserne synderligt (med mindre de bruger interwiki). --Med venlig hilsen Necessary Evil 30. sep 2008, 00:01 (CEST)