Diskussion:RoboDays

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Nu har jeg lagt denne side op i to versioner. Hver gang med et efterfølgende budskab på, at den er reklamerende. Den fortæller dog hverken om konkrete udstillere, opfordrer til at besøge festivalen eller lignende.

Hvad er det, der ønskes omskrevet. Med lidt konstruktiv kritik bliver det væsentlig lettere at få siden "godkendt"... (Skrev 130.226.87.178 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

For det første er du for tæt på til at kunne forholde dig neutralt til emnet.
Dernæst synes jeg, at introen ("legende, lærende og interaktive") er lidt for sælgende. Og "hvordan robotter og robotteknologi kan anvendes til X, X, X" er vist også ovre i den boldgade.
Generelt virker teksten mest som taget fra en reklamefolder eller lignende i stedet for at give en konkret, objektiv beskrivelse af, hvad denne festival går ud på:
  • RoboDays arbejder for at sikre stimulering af integrationen af leg og teknologi
  • RoboDays vil bringe legen tilbage i læringen
  • RoboDays arbejder med et nyt konferencekoncept
  • osv.
Det er den slags formuleringer, der ikke hører hjemme i en encyklopædisk artikel. --|EPO| COM: 15. jul 2009, 10:52 (CEST)

Vil det derfor sige, at ligegyldigt hvad jeg gør, så vil I foreslå, at indlægget slettes, da det er skrevet af medarbejdere fra RoboDays?

Med hensyn til formuleringen: legende, lærende og interaktive, så er det jo netop den type robotter, som festivalen beskæftiger sig med. Robotter til leg, robotter til læring, robotter til industri, robotter til pleje og sundhed, osv. Kun at skrive, at det handler om robotter, fortæller jo intet uddybende om, hvad RoboDays går ud på - hvilket da må være hensigten med en encyklopædi - at informere.

Kan indlægges "godkendes" hvis ovenstående eksempler rettes til?Robocluster 15. jul 2009, 11:06 (CEST)

Du har ret: Det er sådan set ligegyldigt, hvad du gør, så vil det blive slettet, da en af Wikipedias helt fundamentale normer er, at man ikke skriver om noget, man er tæt involveret i. Se venligst dette link. Mvh. Arne (Amjaabc) 15. jul 2009, 11:22 (CEST)
Artiklen vil ikke nødvendigvis blive slettet - men det frarådes generelt at skrive om emne, man har en stærk tilknytning til. Således også i dette tilfælde. Hvorvidt en sletning kan komme på tale, er lidt usikkert - der er bestemt set værre eksempler. Det må en anden administrator afgøre.
Jeg anfægter skam ikke, at det er den type robotter, der anvendes, men det kommer hurtigt til at virke som en salgstale. I særdeleshed den måde afsnittet "fokusområder" er sat op på og formuleret.
Hvis du lægger mærke til det, så starter alle afsnit med "RoboDays". Det lugter lidt af en reklamefolder.. --|EPO| COM: 15. jul 2009, 11:27 (CEST)

Så er der skåret helt ind til benet. Håber på forståelse, da næppe andre kan fortælle korrekt om RoboDays.