Diskussion:Rolf Bjerre

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Mht notabilitet: Jeg var under indtryk af at han var sikret til Folketinget, men iflg. hans egen Twitter var han 82 stemmer fra https://twitter.com/RolfBjerre/status/611997657867919360 så man kan måske diskutere notabilitet. Jeg har ikke noget imod at han bliver stående. — Fnielsen (diskussion) 20. jun 2015, 11:55 (CEST)

Sletningsforslag: Rolf Bjerre

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Rolf Bjerre har været suppleant for Folketinget for Alternativet i en periode og er nævnt nogle steder i medierne. Artiklen om ham er præget af en række problemer med neutralitet mm. Vi har ret præcise kriterier for politikeres notabilitet, hvor folketingskandidatur og suppleantpladser ikke er tilstrækkeligt. Artiklen er oprindelig oprettet af Bruger:Fnielsen, men tilsyneladende ud fra en ikke opfyldt forventning om, at Bjerre blev valgt til Folketinget i 2015 - noget, som medierne på valgaftenen vist forventede, jf. artiklens diskussionsside.

  • Symbol delete vote.svg Slet - Han lever ikke op til notabilitetskriterierne, og for politisk aktive, der er en kategori, der hyppigt er hjemsøgt af både reklame- og neutralitetsproblemer, synes jeg, det er vigtigt, at vi holder os ret nøje til de tilstrækkelige kriterier. --Økonom (diskussion) 21. dec 2019, 14:13 (CET)
  • Symbol delete vote.svg Slet - som suppleant er han ikke notabel. Rmir2 (diskussion) 21. dec 2019, 16:14 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - hvis man interesserer sig for it-politik, vil man med stor sandsynlighed støde på ham. Klart notabel. --Palnatoke (diskussion) 21. dec 2019, 17:09 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Helt enig med Bruger:Palnatoke, jeg har da hørt om ham ved flere lejligheder. Opfylder måske ikke notabilitetskriterierne for politikere, men derfor kan man jo godt være notabel af andre årsager.--Honymand (diskussion) 21. dec 2019, 19:58 (CET)
  • Symbol neutral vote.svg Neutral - Enig i at han opfylder kriteriet om notabilitet, man artiklen trænger til en omskrivning både ang. neutralitet og at han er mere debattør end politiker.--Kjeldjoh (diskussion) 9. jan 2020, 09:34 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold – Han har gjort sig bemærket som tidligere formand for piratpartiet, og lidt som "næsten valgt". Men artiklen bør have flere kilder og reduceres til de ting der er kilder til. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 9. jan 2020, 14:09 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Ikke konsensus om sletning. --Pugilist (diskussion) 14. jan 2020, 09:44 (CET)