Diskussion:Rolsø Kapel

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sammenskrivningsforslag: Rolsø Kapel skrives ind i Rolsø Ødekirke

Det er d. 8. marts blevet foreslået af Brams at Rolsø Kapel og Rolsø Ødekirke sammenskrives. Jeg foreslår at det er Rolsø Ødekirke der samler de to artikler om det samme sted.

  • Symbol merge vote.svg Sammenskriv Forslagsstiller. --Kjeldjoh (diskussion) 22. mar 2017, 08:54 (CET)
  • Symbol merge vote.svg Sammenskriv - Det lyder meget fornuftigt. Der er ikke nogen grund til at have en artikel om selve kirken (der ovenikøbet er nedlagt) og en for kirkegården med tilhørende kapel. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 22. mar 2017, 09:04 (CET)
  • Symbol merge vote.svg Sammenskriv - men mener det skal være Rolsø Kapel; De fleste henvisninger til Rolsø Ødekirke stammer fra Wikipedia. Da den oprindelige kirke er revet ned, og det nuværende kapel er indrettet i det tidligere våbenhus, er der ikke tale om en ødekirke. Jeg bemærker også at Google har 15.300 hits på Rolsø Kapel og kun ca. 350 på Rolsø Ødekirke- Nico (diskussion) 22. mar 2017, 10:01 (CET)
  • Symbol merge vote.svg Sammenskriv - Fint forslag. Toxophilus (diskussion) 22. mar 2017, 12:13 (CET)
  • Symbol merge vote.svg Sammenskriv - lyder rimeligt. Støtter navnet Rolsø Kapel. Rmir2 (diskussion) 22. mar 2017, 12:32 (CET)
  • Symbol merge vote.svg Sammenskriv - mener også, at det skal være Rolsø Kapel, se evt. også Vrinners Kirke og Rolsø Sogn - men dér har I nok været. Brams (diskussion) 22. mar 2017, 13:17 (CET)
  • Crystal Clear action apply.png Udført - Men kan godt bruge lidt redigering. --Kjeldjoh (diskussion) 23. mar 2017, 09:26 (CET)