Diskussion:Roms brand

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Italien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Italien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Italien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Romerrigets vexilloid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Romerriget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Romerrigetrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Artiklen her er helt forkert. Myten om at Nero havde noget med branden at gøre er for længst aflivet. Sammen med den manglende wikificering og sprog og deslige gør det denne artikel en kandidat til hurtigslet.-- Saddhiyama 3. nov 2007, 11:46 (CET)

Det er bestemt ikke min opfattelse, at denne "myte" er aflivet, men du skal da være velkommen til at komme med en kilde til din opfattelse. I øvrigt er jeg enig i, at der ikke rigtig er noget i artiklen, som den ser ud nu, der kan bruges i en ordentlig artikel. Derfor har jeg tænkt mig at skrive en ny artikel om emnet.--Nikolaj 3. nov 2007, 14:07 (CET)
Som sagt, så gjort: jeg har foretaget en fuldstændig omskrivning af artiklen.--Nikolaj 3. nov 2007, 15:23 (CET)