Diskussion:Round the Bays

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
New Zealand Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt New Zealand, et forsøg på at koordinere oprettelsen af New Zealandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Atletik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Atletik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af atletik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Er der nogen særlig grund til, at artikelnavnet har fået en tilføjelse i parentes? Der er ikke nogen (flertydig) artikel, der hedder Round the Bays, så der er næppe mange, der vil finde denne, hvis de leder efter information om løbet.--Heelgrasper 16. nov 2005 kl. 20:03 (CET)

Jeg har påbegyndt artiklen og du har ret, parentesen bør ikke være der. Hvordan fjerner jeg den ? --Ultraman 16. nov 2005 kl. 23:44 (CET)