Diskussion:RuneScape

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Computerspil Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Computerspil, et forsøg på at koordinere forbedringer og oprettelser af computerspilsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Er der ikke tale om en reklame, mere end reel information? -- Bruger:Wegge 30. mar 2005 kl. 03:18 (CEST)

Jo. Et indhold svarende til en:RuneScapes indledning ville være en markant forbedring. --Palnatoke 30. mar 2005 kl. 06:38 (CEST)
Ikke savn hen til fjerne. Runescape er vældig , større så er der ikke mere højst idræt. Krell 30. mar 2005 kl. 07:29 (CEST)
Var det meningen at vi skulle kunne forstå det? --Palnatoke 30. mar 2005 kl. 08:10 (CEST)
Jeg sletter denne artikel sent i aften, hvis der ikke er kommet mere kød på inden da. Hvilken licens ligger billedet under? Mvh Malene Thyssen 30. mar 2005 kl. 13:28 (CEST)
Det er fair use ifølge kommentaren på den engelske wikipedia en:Image:Runescape222.jpg -- Bruger:Wegge 30. mar 2005 kl. 13:51 (CEST)
Jeg har omskrevet artiklen og fjernet reklamen, så nu syntes jeg den er værd at beholde. Billedet er fair use, men dette begreb eksisterer ikke i dansk lovgivning, så vi burde principielt slette det, eller hvad? --Christian List 30. mar 2005 kl. 20:41 (CEST)
Der burde nok en {{stub}} på, men jeg er enig i at den er bevaringsværdig som den er nu. Angående fair use, så bliver den danske WP jo også udgivet i Florida, så det er efter min bedste overbevisning lovgivningen i USA der må være gældende indtil vi hører andet. -- Bruger:Wegge 30. mar 2005 kl. 22:04 (CEST)
Jep enig med Wegge. Mvh Malene Thyssen 30. mar 2005 kl. 22:31 (CEST)

Jeg har indsat reklame-skabelonen da afsnittet under stregen har karakter af reklame for spillet. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 5. jan 2006 kl. 19:55 (CET)

Jeg omskrev kapitlet, så det nu minder mere om end objektiv beskrivelse af spillet, og fjernede således reklame-skabelonen igen. --Pred 20. jan 2006 kl. 19:56 (CET)

Jeg begynder at oversætte fra engelsk til dansk. Der står jo at alt herinde er til fri kopiering, og hvorfor så ikke bare oversætte? Mvh, Kraty

Kommentar flyttet fra artikel[redigér wikikode]

Der er både F2P* (fremmedord/ neologisme/ forkortelse uden navngivning eller forklaring) og P2P* (fremmedord/ neologisme/ forkortelse uden navngivning eller forklaring) servere, 

Artiklen har en del fejl og mangler, hvoraf verificerbare, pålidelige kilder, kildekritik og kildehenvisning er fuldstændig udeladt. (skrev Mrfriis (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)