Diskussion:Rygerkupé

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sammenskrivningsforslag: Rygerkupé skrives ind i Togvogn

På nuværende tidspunkt kan Rygerkupé ikke holde sin egen artikel, og da togvogn samtidig er en meget lille artikel, kan man med fordel sammenskrive de to. Vær dog opmærksom på at ingen af artiklerne har kilder. De kan derfor ikke verificeres. Tøndemageren 15. apr 2020, 20:55 (CEST)

  • Symbol merge vote.svg Sammenskriv Per ovenstående. Tøndemageren 15. apr 2020, 20:55 (CEST)
  • Nok en dårlig idé. Rygerkupé hører hjemme i Personvogn. At Jernbanevogn ikke har nogen kilder skyldes nok at artiklen er at vagt forsøg på at give en definition, som næppe findes. Artikelteksten kan vel i modificeret form bruges som kategoribeskrivelse til Kategori:Jernbanevogne. --Madglad (diskussion) 15. apr 2020, 21:21 (CEST)
  • Symbol merge vote.svg Sammenskriv til Personvogn. Enig i at det er et for lille emne til at have sin egen artikkel. Og enig i at den hører mere hjemme under Personvogn.--Kjeldjoh (diskussion) 16. apr 2020, 08:50 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Ikke megen debat, men blandt tilkendegivelserne enighed om sammenskrivning til Personvogn, hvilket er gjort. --Pugilist (diskussion) 30. jun 2020, 12:46 (CEST)