Diskussion:Sæd

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Her er der mulighed for flertydighed - menneske- og dyresæd er noget ganske andet end såsæd. Og så er der sæd og skik. --Palnatoke 17. sep 2005 kl. 08:39 (CEST)

Anstødeligt indhold[rediger kildetekst]

Billedet indeholder et penishoved, hvilket kan støde mange mennesker, og må fjernes. Afbildning af sæd kan ske på andre måder, fx. ved at vise kun sæden, uden penishovedet. Min datter så dette penishoved og græd, da jeg ikke kunne fortælle hende hvad det var ordenligt. Hvad gør vi? Der må handles.(Skrev Gustavl (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg mener ikke at billedet bør fjernes, det er et ganske faktuelt billede som viser hvorledes menneskeligt sæd ser ud. Efter min mening kan man knapt se at det er et penishovede det kommer fra. Der er efter min mening ingen seksuelle undertoner over dette billede eller andet der forsvarer at det skal fjernes. Sædafgang er en ganske naturlig ting. -- Danielle 7. maj 2007 kl. 12:26 (CEST)
Jeg har to kommentarer;
  1. Det er et intetsigende billede, taget af en eller anden scannerkopulerende nørd. Et billede fra en sædbank ville IMHO være bedre.
  2. "Wikipedia is not censored for the 'protection of minors' " - Wikipedia er ikke censureret for at beskytte mindreårige. Det er op til brugerne selv at vurdere hvornår anstødeligt materiale er relevant.
Med venlig hilsen Necessary Evil 8. maj 2007 kl. 01:09 (CEST)