Diskussion:Søren L. Lange

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Maleri Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Maleri, et forsøg på at koordinere oprettelsen af malerirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Kan man lægge billeder op fra denne oversigt: http://search.smk.dk/Kunstner.asp?ObjectId=2870 ? -- Mvh PHansen (diskussion) 11. feb 2013, 11:45 (CET)

Ja, der er tale om todimensionelle reproduktioner af værker, hvor ophavsretten er udløbet. --KLN (diskussion) 11. feb 2013, 15:48 (CET)

Tak, det var rart at høre. -- Mvh PHansen (diskussion) 12. feb 2013, 20:12 (CET)

[ senere ]
Der er måske et problem:

Det er ikke tilladt at fremstille eksemplarer af et kunstnerisk værk beskyttet af lov om ophavsret, når eksemplarfremstillingen sker på grundlag af en gengivelse af værket i digitaliseret form. Det er således eksempelvis forbudt uden rettighedsholderens samtykke at down-loade beskyttede værker, der ligger i databaser på internettet. Statens Museum for Kunst eller CopyDan, Billedkunst vil evt. kunne være behjælpelig med indhentning af rettighedsholderens samtykke til reproduktion af kunstværker i databasen.

Teksten står under dette billede: http://search.smk.dk/VarkBillede.asp?objectid=53873
Er det mon blot en standardtekst de sætter under alle billeder, så det kun er din formulering ovenfor om udløb af ophavsret man skal vurdere - eller skal man selv tage et foto; jeg er jo nødt til at opgive en kilde på commons. -- Mvh PHansen (diskussion) 13. feb 2013, 10:29 (CET)

Ja, det er en standardtekst, som gælder databasens "beskyttede værker", hvor ophavsretten ikke er udløbet endnu (og de er stort set aldrig gengivet - i stedet står der: "Billeder af det ophavsretsbeskyttede værk kan ikke vises, da der ikke er indgået aftale med rettighedshaveren"). Ingen grund til bekymring. Mvh. --KLN (diskussion) 13. feb 2013, 10:53 (CET)

Tak, jeg fortsætter så og angiver i dette tilfælde http://search.smk.dk/VarkBillede.asp?objectid=53873 eller http://search.smk.dk/Vark.asp?Objectid=53873 som kilde med {{PD-old}}. -- Mvh PHansen (diskussion) 13. feb 2013, 11:16 (CET)