Diskussion:Søs Fenger

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Bør der ikke foreligge en eller anden form for dokumentation for følgende postulat:

"Søs Charlotte Fenger (...) har igennem de sidste ca. 20 år været en af de største og mest anerkendte danske sangerinder."

Hvad ligger der til grund for den antagelse, at hun er den mest anerkendte danske sangerinde, og tilmed den største også? --Z33k 7. feb 2010, 13:04 (CET)

Hvis du læser nærmere efter vil du se at der ikke står "DEN mest anerkendte…", men "EN AF DE mest anerkendte…" i artiklen. Så hvad er det du spørger om? --Med venlig hilsen Necessary Evil 8. feb 2010, 00:38 (CET)
Ændrer stadig ikke på at det er et postulat uden nogen form for "bevis". Det svarer jo til at hun er en af Danmark's beste sangerinde. Jeg kunne jo omvendt påstå at hun "er en af de mest kritiserede sangerinder". --Z33k 10. feb 2010, 17:16 (CET)
Det her minder mig om diskussionen der i sin tid var om hvorvidt Anders Fogh Rasmussen er rykket mod midten eller ej. Det fandt jeg en håndfuld kilder på dengang på ingen tid. Jeg kan sikkert også finde nogle, der underbygger at Søs Fenger er anerkendt - men det er altså totalt spild af tid, når det er et fakta, vi alle sammen godt ved.--Brandsen 10. feb 2010, 17:36 (CET)
Jeg venter med spænding... --Z33k 10. feb 2010, 19:15 (CET)
Du behøver ikke vente mere. Anerkendelsen skulle gerne give sig selv i form af 190.000+ solgte plader... --Brandsen 10. feb 2010, 19:21 (CET)
Så en kunstners anerkendelse opgøres altså udelukkende i antallet af solgte værker? "Spis lort... én milliard fluer kan ikke tage fejl." --Z33k 10. feb 2010, 19:29 (CET)
Det er da et oplagt parameter at se på. Men du mener tydeligvis, at noget der er populært notorisk er dårligt. Til det er der blot at sige, at din personlige holdning er projektet så inderligt irrelevant. --Brandsen 10. feb 2010, 22:12 (CET)
Jeg vil blot nævne at standardproceduren er at indsætte et {{km}} efter en sætning man ønsker bevis for. Skabelonen {{POV}} er lige lovlig bombastisk. En kunstners anerkendelse er vel både antal solgte værker og diverse priser. Det er meget nemmere med 100 m-løbere; den første i mål er DEN bedste løber og dem i top-3, top-5 eller lignende er EN AF DE bedste løbere. --Med venlig hilsen Necessary Evil 11. feb 2010, 01:22 (CET)
Brandsen: Sjov konklusion du drager ud fra et enkelt tilfælde. Men du synes tydeligvis Fenger er en fantastisk sangerinde, og jeg er uenig. At du så spiller hellig og prøver at få mig til at fremstå som om jeg har en skjult dagsorden, siger bare mere om dig, end det gør om mig. Din personlige holdning skinner lige så meget igennem. I øvrigt finder jeg det pudsigt, at den sætning jeg netop problematiserede nu er helt fjernet... Men jeg får dig nok ikke til at indrømme noget som helst. --Z33k 11. feb 2010, 17:54 (CET)

[redigeringskonflikt

Din debattone lader meget tilbage at ønske, men jeg håber da at luften er renset nu, så man slipper for dine perfiditeter fremover. Du anklager mig for at være farvet, men tag lige og kom med nogle eksempler på det. Jeg har omskrevet og udvidet artiklen og - selvfølgelig - fjernet den omstridte påstand. Det skyldes, at det ikke har været min personlige kæphest at beholde netop den samt at det er mere præcist at skrive, at hun har været en af de mest succesfulde. Succes er trods alt lidt mere målbart i form af pladesalg, priser, antallet af albums, medvirken på andre kunstneres produktioner osv. - i modsætning til anerkendthed, der er en lidt mere diffus størrelse. Derfor ændringen. Jeg ved ikke hvad det er, du vil have mig til at indrømme, men hvis det er meget vigtigt for dig at vide, kan jeg oplyse, at jeg ikke ejer et eneste Søs Fenger-album og ej heller går til koncerter med hende. Rækker det? --Brandsen 11. feb 2010, 18:17 (CET)

[redigeringskonflikt

Positiv eller negativ omtale, så er det altid godt at få en kilde på et udsagn. Uanset om man bryder sig om hendes musik eller ej, så har hun været en yderst populær sangerinde gennem en længere årrække.
GAFFA mener, at hun hører til blandt "nogle af de stærkeste sangerinder i landet", mens Esbjerg 80'er Rock Festival siger, at "Søs Fenger har igennem de sidste ca. 20 år været en af de største og mest anerkendte danske sangerinder". Musikken.nu går endda så vidt til at sige "Søs Fenger er kendt og elsket af de fleste danskere gennem flere generationer". I 2003 kårede IFPI hende til Årets Danske Sangerinde". --|EPO| COM: 11. feb 2010, 18:12 (CET)
Brandsen, hvem er der lige der anklager hvem? Jeg citerer: "Men du mener tydeligvis, at noget der er populært notorisk er dårligt. Til det er der blot at sige, at din personlige holdning er projektet så inderligt irrelevant.".
EPO, jeg giver ikke meget for Esbjerg 80'er Rock Festival og Musikken.nu som troværdige kilder. Begge er jo skrevet for at promovere Søs Fenger. En festival (Esbjerg) eller et spillested (Musikken) ville jo aldrig nogensinde tale dårligt om en artist de har hyret. Desuden ville det ikke undre mig hvis begge beskrivelser er sakset fra pressemeddelelser udsendt af fx pladeselskabet i forbindelse med en turné. I øvrigt er det pudsigt at netop Esbjerg 80'er Rock Festival skriver "Søs Fenger har igennem de sidste ca. 20 år været en af de største og mest anerkendte danske sangerinder." Synes netop dén sætning virker meget bekendt.--Z33k 11. feb 2010, 18:38 (CET)
Godt set Z33k. Enten har Esbjerg Rock Festival kopieret fra Wikipedia, eller også har GeorgeDK [1] kopieret fra Esbjerg Rock Festival i 2005 - eller også har de begge to kopieret sætningen et tredje sted fra. Det var måske derfor at Brandsen fjernede sætningen. --Med venlig hilsen Necessary Evil 11. feb 2010, 23:54 (CET)