Diskussion:Sabaah

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Sabaah

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Sabaah har stået med notabilitet siden 2018, så lad os få det afklaret. Organisationen har modtaget Tine Bryld Prisen i 2018 (kilde). Der er omtale af foreningen på bl.a. tv2 østjylland, aoaonline.dk, jyllandsposten, informatino og tv2øsjylland igen. Der står ikke så meget i selv artiklen, om hvad de har medvirket til, eller hvor mange medlemmer den evt har. Er det nok? Toxophilus (diskussion) 9. dec 2019, 15:23 (CET)

  •  Formalia@Klejne: som artikelopretter har du nok en mening. Toxophilus (diskussion) 9. dec 2019, 15:23 (CET)
  • Slet - endnu en dusinforening. Ikke notabel. Rmir2 (diskussion) 9. dec 2019, 17:07 (CET)
  • Behold - anerkendt forening med offentlig støtte, rådgivningsvirksomhed i fysiske lokaler/cafe i København og Århus og på telefon. Kendt fra medier og deltagelse i arrangementer. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 9. dec 2019, 17:32 (CET)
  •  Kommentar - der findes tusindvis af foreninger i Danmark og resten af verden, der både modtager offentlig støtte, udøver virksomhed i lokaler og på telefon og fra tid til anden finder lidt medieomtale. Ingen af disse kriterier er i sig selv (eller samlet) valide for notabilitet. Og min google-søgning har ikke kunnet fremvise et eneste resultat udover deres hjemmeside. Rmir2 (diskussion) 9. dec 2019, 17:40 (CET)
    • Rmir2's googlesøgning giver åbenbart andre resultater end eksempelsvis min. Men Toxophilus har givet en række links i indledningen til forslaget som Rmir2 kan benytte i stedet for Google. I øvrigt passer det ikke at der findes tusindvis af foreninger i Danmark som har en fast åben rådgivning på to fysiske lokaliteter og pr. telefon. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 9. dec 2019, 17:56 (CET)
Selv fem links er ikke meget, og slet ikke nok til at dokumentere notabilitet. Og jo, jeg kan på stående fod nævne mange foreninger, som har lokalafdelinger rundt om i landet, med lokaler, telefon, internet og hele molevitten. Rmir2 (diskussion) 9. dec 2019, 18:14 (CET)
Jeg tror ikke på at du kan nævne tusindvis sådanne foreninger. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 9. dec 2019, 19:13 (CET)
  • Behold - SYnes bestemt det ser relevant ud.--Honymand (diskussion) 9. dec 2019, 20:06 (CET)
  • Slet - i Kriterier for virksomhedsartikler står der om foreninger: Generelt set skal man have opnået væsentlige resultater for at blive notabel. Den skal altså have opnået særlig omtale eller levere en form for ydelse, der er af væsentlig betydning/værdi/interesse for andre end medlemmerne. Efter min mening redegør artiklen ikke på nuværende tidspunkt for at dette er tilfældet. --DenBlaaElg (diskussion) 9. dec 2019, 21:00 (CET)
  • Behold - Samme argumentation som Kartebolle. Klart en relevant forening uanset at den har en ret snæver målgruppe. --Palnatoke (diskussion) 9. dec 2019, 22:46 (CET)
  • Behold - Sabaah nævnes i forskellige sammenhænge, også i landsdækkende medier, som en pionerforening og et særligt eksempel på en repræsentant for en i nogle sammenhænge kontroversiel gruppe. Det gør den anderledes end så mange andre mindre foreninger. --Økonom (diskussion) 10. dec 2019, 18:11 (CET)
Konklusion:
Ikke konsensus for sletning. --Økonom (diskussion) 17. dec 2019, 19:35 (CET)