Diskussion:Sagrada Família

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Verdensarv Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Verdensarv, et forsøg på at koordinere oprettelsen af verdensarvsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Spanien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spanien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Spanienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

This page is Sagrada Familia, the original and official name is Sagrada Família.

Please, to rectify this error in your page!

Thank you

Der var jeg nok for hurtig på aftrækkeren med en nonsens-skabelon. Sådan kan det gå, når man har for mange bolde i luften på samme tid. Beklager. --Troels Nybo 16. aug 2005 kl. 13:21 (CEST)


--- Kan det virkelig passe at over 2 bilioner mennesker har besøgt kirken? Er det ikke snarere over 2 milliarder?

Nej sikkert ikke, jeg har rettet til det tal jeg kunne finde kilde på, godt nok fra 1991, men det er 2,5 millioner pr. år! mvh Per (PerV) (diskussion) 20. jun 2017, 11:48 (CEST)