Diskussion:Sai Baba

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Dette er diskussionssiden til diskussion om forbedringer af artiklen Sai Baba

Artikel-regler
Indien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Indien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Indienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sai Baba er sat i forbindelse med seksuelt misbrug af unge mænd - artiklen er lidt for venlig apw 18. jun 2006 kl. 23:00 (CEST)

Jeg synes ikke, det er rimeligt at indsætte en så alvorlig og injurierende anklage i en wiki. Hvis beskyldningerne er falske, hvem står så til ansvar? Havde der været tale om en retssag eller en dom for de påståede ulovligheder, vil det være fair at nævne det, men nogle personers udokumenterede påstande fremsat foran et tv-kamera? Hvis Wikipedia skal være et troværdigt medie, går det ikke an at blande fakta med alle mulige slags påstande. -- 80.161.30.73 5. jul 2006 kl. 11:48 (CEST)

Jeg synes artiklen er lidt for mærket af Sai Baba's mange "gode gerninger" og handler for lidt om hvem Sai Baba er, hvordan hans organisation fungerer, hvad hans lære egentlig er, pro- og anti holdninger overfor Sai baba osv. Artiklen er for ensidig og siger for lidt. --HONORIUS 17. mar 2007 kl. 23:38 (CET)

Til den nuværende form af artiklen om SS Det fremføres af ip 80.161.30.73/80.161.30.73, at "Hvis Wikipedia skal være et troværdigt medie, går det ikke an at blande fakta med alle mulige slags påstande. --" Med henvisning til, at retssag eller domsfældelse vedr. de omtalte anklager mod SS, måtte være afgørende for hvorvidt disse kunne nævnes i Wikipedia. Hvad så med "fup og svindel" ? Der har mig bekendt heller ikke været nogen retssag vedrørende disse anklager ! JobbeLoppe 10. jul 2007, 01:07 (CEST)

Referencen til BT er ikke en reference til BT, men en reference til et site, som kalder sig saibabaexpose.com (hvad det så er). Uanset hvor korrekt afskrift af avisartikler er, har referencen tilsyneladende et problem med ophavsret. På den baggrund vurderer jeg det til dårligt kildemateriale og det må derfor betegnes som en ikke-reference. -- nejdullus 12. jun 2010, 02:48 (CEST)

Guld fundet hos Sai Baba[rediger kildetekst]

Jeg læser på nettet (Youtube) at der er fundet 98 kg guldbarre i Sai Babas lejlighed i Indien. Man kan jo undre sig over at Sai Baba der er beskyldt for at være pædofil, men ingen ofre har sagsøgt boet efter Baba og krævet erstatning, som det skete hos Hare krishna der er gået fallit i deres hovedafdeling i USA.(Skrev 2.105.250.17 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)