Diskussion:Salvie

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Tilbagestilling[rediger kildetekst]

Jeg vurderer, at artiklen er gået fra at være lidt vel kort til at være nærmest ulæselig pga. alle de seneste tilføjelser af maskinoversat tekst og rent private betragtninger om salviens kvaliteter. Giftlinjen kender desuden ikke noget til, at salvie skulle være farligt, så vi kan også godt undvære de stakåndede instruktioner om, hvordan man kontakter et hospital. Hvis nogen er uenige, vil jeg foreslå, at diskussionen tages op her, men foreløbig mener jeg, at vi forbedrer artiklen ved at stille den tilbage til før de seneste 118 versioner; så det har jeg gjort. Mvh. SorenRK (diskussion) 25. aug 2020, 12:05 (CEST)

Tak for det Bruger:SorenRK - der var tilføjet noget vrøvl og en hel del overflødigt der nu er fjernet igen! Generelt søger vi at undgå lange lister med forskellige sorter, dels da disse er svære at vedligeholde, dels da sortsnavne oftest er bestemt er kommercielle snarere end botaniske hensyn. I øvrigt mener jeg at vi måske også bør fjerne afsnittet "Andre arter", de linker jo ikke til artikler, listen er formentlig ikke komplet og ønsker man en mest mulig komplet liste af arter kan man se på wikispecies.--Honymand (diskussion) 25. aug 2020, 12:52 (CEST)