Diskussion:Sankt Jacobi Kirke

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Under kirkens hjemmeside står Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License. Jeg er ingen ørn til dette med licenser; men er GNU General Public License, som hjemmesiden vist henviser til, ikke af en sådan slags, at denne artikel om Sankt Jacobi Kirke er OK? --Brams 6. okt 2007, 22:18 (CEST)

Det er selve CMS-systemet Joomla, som er udgivet under GPL, ikke hjemmesidens indhold - Kåre Thor Olsen (Kaare) 6. okt 2007, 22:21 (CEST)

Redigeringskonflikt. Nå nej, det er selvfølgelig ikke kirkens hjemmeside, men Joomla, der er Free Software - så i første omgang var det altså spildt atbejde med al den formatering :-( --Brams 6. okt 2007, 22:24 (CEST)


Sankt Jacobi Kirke i Varde, kaldet Sct. Jacobi Kirke også Varde Kirke eksisterer ifølge Wikipedia ikke. Det er imidlertid ikke rigtigt, den findes, jeg er selv blevet konfimeret i kirken. Det er nu op til andre Wikipedianere, at verificere rigtigheden om Sankt Jacobi Kirke i Varde.

M.v.h. Bamse

Du er velkommen til at skrive om kirken; At der ikke er nogen artikel endnu betyder ikke at nogen påstår den ikke eksisterer, - der er bare ikke nogen der har skrevet om den endnu. Der er henvisning til den fra siden om Varde Sogn - Nico 17. okt 2007, 15:49 (CEST)