Diskussion:Tankstation

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Diskussion:Servicestation)

Flytteforslag[rediger kildetekst]

Flytteforslag: Servicestation

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag
  •  Flyt Servicestation til Tankstation, da jeg vil mene at sidstnævnte navn er mere brugt i moderne daglig dansk tale. Kom gerne med argumenter både for og imod. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 25. jan 2020, 22:01 (CET)
  •  Flyt - Patchfinder skrev i 2017: "flyttede siden Tankstation til Servicestation hen over en omdirigering: det er et synonym, men aktuelt er der begyndt at dukke stationer og til elbiler. Elbiler dem oplader man." Og det er jo rigtigt, men i daglig tale bliver de allesammen omtalt som tankstationer. Så jeg er enig i at der byttes om på hvad der er artikel, og hvad der er redirect.--Kjeldjoh (diskussion) 27. jan 2020, 07:28 (CET)
  •  Flyt - Det er længe siden, at der var værksteder tilknyttet udsalgsstederne for benzin, hvor autoejerne kunne få serviceret deres automobiler eller købe automobildele. I dag er udsalgsstederne omdannet til kiosker/minisupermarkeder med salg af fastfood osv. Skal man hente en pakke smøger i dag, gøres det på tanken; ikke på servicen. --Pugilist (diskussion) 27. jan 2020, 08:42 (CET)
Konklusion:
Kun 3 indlæg inklusive mit i over en måned.

Men enstemmigt flertal for flytning, så der byttes hermed om på artikel og redirect som foreslået.

Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 25. feb 2020, 16:56 (CET)