Diskussion:Shadowstone

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Shadowstone

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Shadowstone har stået med notabilitetsskabelon siden 2018, men fik den først påklistret i 2016. Lad os få det afklaret. Der er tale om en fantasy-verden der er opfundet på Østerskov Efterskole (rollespilsefterskole), som bruges til rollespilscenarier.

  •  Formalia @Morten K. Tellefsen: som artikelopretter har du måske en mening. Toxophilus (diskussion) 22. okt 2019, 09:14 (CEST)
  • Slet - Hvis det udelukkende bruges på Østerskov Efterskole, så er den almene interesse temmelig begrænset. Hvis der var tale om et landsdækkende univers, der blev brugt til en overvægt af danske rollespilsscenarier, så kunne vi tale om at beholde den, hvis den kunne udvide og underbygges med kilder. Den kan evt. skrives ind i Østerskov Efterskole og efterlade et redirect. Toxophilus (diskussion) 22. okt 2019, 09:14 (CEST)
  • Slet - Der er ingen kildehenvisninger, der dokumenterer notabilitet, og ud fra beskrivelsen i artiklen virker det som et meget smalt emne. --DenBlaaElg (diskussion) 22. okt 2019, 17:47 (CEST)
  • Slet - Ingen kilde på, at det er andet end noget internt på en efterskole. En facebookgruppe er ikke en særlig seriøse kilde til notablitet. Langt under, hvad der normalt stilles af krav. --Pugilist (diskussion) 23. okt 2019, 13:37 (CEST)
  • Slet - Det er et for snævert emne og er forældet.--Kjeldjoh (diskussion) 24. okt 2019, 13:38 (CEST)
Konklusion:
Enighed om sletning. Jeg har skrevet en linje i i artiklen om efterskolen. --Pugilist (diskussion) 1. nov 2019, 08:12 (CET) - EDIT: Shadowstone har åbenbart ikke noget at gøre med efterskolen, og der er derfor ikke skrevet noget i efterskoleartiklen.