Diskussion:Shanghai

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Kina Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kina, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Kinarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Kære barn har mange navne: I den ene infobox bruges navnet kommune og i den anden infobox navnet byprovins. I artiklen Chongqing bruges betegnelsen "provins-lignende kommune" og i artiklen Tianjin bruges navnet "uafhængige kommune". Vi skulle måske blive enige om at bruge det samme navn i alle artiklerne eller i det mindste i skabelonerne så samme navn bruges i en artikel. Er der nogen der har en holdning til hvilket navn, der er det mest korrekte på dansk? Det er jo ikke en kommune i dansk forstand så måske byprovins er det rigtige? Lennart Larsen 11. jul 2006 kl. 15:15 (CEST)