Diskussion:Sigge Winther Nielsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Notabilitet[redigér wikikode]

Jeg forstår ikke hvorfor Sigge Winther Nielsen skulle have mindre notabilitet end de 1000+ andre i kategorien? - Nico (diskussion) 29. okt 2018, 15:40 (CET)

Jeg har måske været lidt hurtig med at smide skabelonen på. Vi har også ufatteligt mange artikler om journalister, og man kunne nok argumenterer for, at mange skulle slettes. I det konkrete tilfælde, så vil jeg mene, at det er hendes rolle som vært på Deadline, der kan redde hendes notabilitet. Ellers virker hun bare som en aktiv journalist, der passer sit arbejde. Toxophilus (diskussion) 31. okt 2018, 10:20 (CET)
Du kender ham åbenbart ikke, selv om han i det senere år har været en af de mere fremtrædende politiske analytikere, som også står for et omfattende forfatterskab. Skal vi ha' en sletteanmodning, eller fjerner du skabelonen? - Nico (diskussion) 31. okt 2018, 10:49 (CET)
Der kan du bare se, hvor lidt jeg kendte vedkommende :-) Troede Sigge var et pigenavn, eller også havde jeg bare "Signe" i hovedet, da jeg skrev. Det er fint at skabelonen er fjernet. Mvh. Toxophilus (diskussion) 31. okt 2018, 14:14 (CET)