Diskussion:Sillamäe

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Ruslands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rusland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Ruslandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Untitled[redigér wikikode]

jeg skriver mere i nogle dage, hvis du er så venlig og kan vente. (skrev 82.143.198.90 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg har oversat det meste af artiklen på engelsk Wikipedia. Du skal naturligvis fortsat være velkommen til at indskrive nogle flere oplysninger. --|EPO| 28. apr 2007 kl. 12:44 (CEST)

Mange tak for hjælpen. Det kælder jeg en meget possitiv og efterlignensværdig handling. --82.143.198.30 30. apr 2007 kl. 20:17 (CEST){{{{Benutzer:Gerhard Schleu}}}}30.apr.2007 kl.09:07