Diskussion:Skakverdensmestre

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Spil og Lege Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spil og Lege, et forsøg på at koordinere oprettelsen af spil- og legerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Interwikirod[redigér wikikode]

Der er noget interwikirod med denne artikel. På dansk er fokus på titlen som verdensmester. Det samme er tilfældet på tysk, mens artiklerne på eksempelvis engelsk, spansk, fransk og italiensk lader til at handle om mesterskaberne. Et spørgsmål i denne henseende er så, om det ville være korrekt at lave en omdirigering fra VM i skak til hosstående artikel. Pinger lige Bruger:Sir48, der vistnok har skrevet om skak.
- Sarrus (db) d. 1. apr 2018, 10:31 (CEST)

Hej Sarrus, Min mening er, at en artikel om VM i skak må handle om, hvordan man til forskellige tider har fundet frem til, hvem som er verdensmestre. Reglerne har skiftet en helt del. Derfor synes jeg ikke, at en omdirigering hertil er en god ide. Samtidig synes jeg, at nærværende artikel har det relevante sigte, hvilket er at liste, hvem der har og har haft titlen, og det bør interwiki naturligvis passe med. De turneringer/matcher, som har givet dem titlen, beskrives under den generelle overskrift "VM i skak XXXX" som anført i navigationsboksen. --Sir48 (Thyge) (diskussion) 17. apr 2018, 00:43 (CEST)