Diskussion:Skamlæber

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

-- CommonsTicker 20. dec 2007, 23:12 (CET)

Flyttet fra artikel[redigér wikikode]

Jeg har ikke tid at rette, men synes der er behov for at anføre, at både artikkel og de to billeder af kvindens kønsorgan i allerhøjeste grad er misvisende og en skændsel for Wikipedia.

Kvindens kønsorgan er normalt udstyret med pubeshår. Jeg kan godt se, at hårene kan være i vejen hvis billedet skal vise detaljerne i det ydre kønsorgan, men at begge billeder skal vise barberede kønsorganer er i den grad useriøst. Det værste er dog, at man tilmed har valgt to billeder, hvor de ydre/store skamlæber er usædvanlige små - nærmest fraværende, medens piercing får lov at optræde som en helt naturlig ting. Et stort flertal af kvinder har synlige skamlæber - nogle er små andre er store. Billederne giver indtryk af, at store synlige skamlæber ligger udenfor det normale.

At man også hævder at det er forbudt at operere kønslæberne, med mindre visse indikationer forekommer, er jo helt afsporet...(skrev 212.10.165.195 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Kan to billeder af kvindens kønsorganer overhovedet være misvisende, fordi de viser et bestemt udseende? Men det er muligt, at dét udseende ikke er oppe i tiden nutildags, men du er åbenbart den første siden 6. oktober sidste år foruden botter og vandaler, der har taget en interesse i artiklen. Hvis du eller andre er interesseret i at forbedre artiklen; må jeg foreslå at man tager et kig på commons, hvis link nu er blevet rettet, eller bruger billederne fra den engelske wiki-artikel, hvis man mener de er mere retvisende og frie på commons. Men ellers skriv ændringen her først, hvis man mener det vil skabe konflikt. TherasTaneel (diskussion) 21. okt 2013, 19:16 (CEST)