Diskussion:Skjoldhøjkilen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Ændret overskrift til Skjoldhøjkilen[rediger kildetekst]

'Skjoldhøjkilen' leder automatisk hertil. Man burde derfor ændre sidens titel/overskrift til 'Skjoldhøjkilen'. Holmstrup Mark er kun en lille del af Skjoldhøjkilen. Ellers må man oprette en helt ny wiki-side om Skjoldhøjkilen og så fjerne omdirigeringen hertil. Det er de to muligheder jeg ser. Hører gerne fra sidens ophavsmand og folk der ved hvordan man ændre titler.

RhinoMind (diskussion) 16. sep 2013, 20:28 (CEST)

Tak til Pixi Uno! Siden hedder nu officielt Skjoldhøjkilen.

RhinoMind (diskussion) 16. sep 2013, 21:30 (CEST)

om Aktiviteter[rediger kildetekst]

Jeg havde samlet de vigtigste aktiviteter i Skjoldhøjkilen, som Hasle Bakker administrerer. Jeg skrev følgende:


"Der er mange aktiviteter i Skjoldhøjkilen året rundt, både arrangerede og dem man selv kan finde på. Som noget særligt kan nævnes følgende eksempler:

Der etableret særlige mountainbike ruter som i Hasle Bakker. De er afmærket for at undgå konflikt med områdets øvrige brugere.

Fitness og lege områder ligger spredt i landskabet, til fri afbenyttelse for både børn og voksne.

Der arrangeres jævnligt geocaching.

Der er udlagt interaktive IT-sten, som man kan scanne med sin mobiltelefon og lære mere om de forskellige lokaliteter.

Offentlige læ-skure (Madpakkehuse) er sat op flere steder i Skjoldhøjkilen. De kan bruges til alverdens aktiviteter året rundt.

Der er bygget shelters til undendørs overnatning i naturen enkelte steder. De kan bookes via Friluftsliv Aarhus (Aarhus Kommune).

Hver sommer afholdes Danmarks Grimmeste Festival.

Der ligger en indhegnet motocross bane syd for Grimhøj. Den administreres af Grimhøj Motocross Klub."


Pixi Uno fjernede dem med argument for, at det var en turist-reklame.

Jeg vil her argumentere for at genindføre aktivitetsoversigten: Ja, det kan for udenforstående fremstå som en turist-reklame med alle disse aktiviteter, men det er ikke desto mindre hvorfor Skjoldhøjkilen overhovedet er konstrueret tilbage i 00'erne. Det er altså selve FORMÅLET med området at det skal tiltrække folk og aktivere dem i naturen. Derfor mener jeg at de skal nævnes, uanset hvor omfattende det kan virke på folk, der ikke kender til området.

Jeg mener at jeg præsenterede aktiviteterne i et neutralt sprog, men hvis andre har andre forslag til formuleringen, så værsågod. Det vigtigste er, at aktiviteterne nævnes.

Eksempelvis er det vigtigt at det nævne, at shelterne bør bookes, hvis man ønsker at overnatte der og der bør ligeledes henvises til den rette hjemmeside. For at undgå konflikt og for at forklare folk, at det er nødvendigt. Ligeledes er det vigtigt at der nævnes, at mountain-bike ruterne er særligt afmærkede, da der tidligere er opstået en række konflikter mellem områdets øvrige brugere, fordi reglerne ikke overholdes og folk kører ræs uden for de afmærkede stier. Det er ikke nok bare at nævne, at man kan køre mountainbike i Skjoldhøjkilen. Jeg nævnte IT-stenene, fordi det er et enestående pionér-projekt i HELE verden, for at det ikke skal være lyv! Idéen med at indbygge fitness og legepladser i naturen er også nytænkning, som man ønsker at bruge i andre lignende projekter fremover.

Det bør desuden siges, at alt i kilen er offentligt og der er ikke nogle økonomiske interessenter der tjener penge på området. det skulle ret klart signalere at der ikke er tale om en reklame. Det var noget andet, hvis det var Djurs sommerland eller Tivoli Friheden vi talte om, som begge jo er kommercielle steder.

Håber jeg fik budskabet gjort klart. Kommentarer modtages gerne inden jeg genindfører aktiviteterne i artiklen!

RhinoMind (diskussion) 16. sep 2013, 22:03 (CEST)