Diskussion:Skole

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hej!

Det foreslås at denne artikel får etiketten:

  • {{POV}}

Argumentet er bl.a. at artiklen virker ret farvet.

I en artikel, som skal oplyse nogenlunde neutralt, kan afsnittene f.eks. kun anvendes, hvis man f.eks. skriver dem i en god begrundelsessammenhæng eller skriver at artiklen ikke er neutral.

Jeg kender ikke den danske skolehistorie særligt godt. Det er muligt at skolen i forrige århundrede ville passe med udsagnene, men så bør det skrives mere direkte, at det er den periode som skildres.

mvh Glenn 9. maj 2004 kl. 10:10 (CEST) (sidst rettet 10.44 samme dag)

Gnrumf jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde....ja Glenn den er jeg med på - neutralitet i den grad omstridt! Mvh Malene 9. maj 2004 kl. 10:16 (CEST)

Hvordan kan denne artikel have stået stort set urørt i 1½ år??? Det falder langt under alle standarder for NPOV, kvalitet mm. --Martin 30. jul 2005 kl. 22:04 (CEST) (Artiklen er i øvrigt oprindelig skrevet af vor ven Haabet).