Diskussion:Slaget ved Agincourt

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Slaget ved Agincourt er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen Slaget ved Agincourt har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 43, 2015.

Huskeliste for Slaget ved Agincourt: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

stille undren[rediger kildetekst]

Det er rigtigt at denne artikel fortjener en gennemgang. Men jeg forstår ikke, hvorfor den er udpeget til noget. Den er fuld af gentagelser og sprogfejl! (Denne usignerede kommentar er skrevet af 188.179.123.130 (diskussion • bidrag) 2. dec 2016, 11:23‎)

Hej anonyme bruger. Jeg kan se, at du har været i gang med at forbedre sproget, så det er vel ikke helt så slemt på det punkt længere. Men måske du kan være lidt mere konkret på dit kritikpunkt med mange gentagelser?
Som jeg ser artiklen, er den oprindeligt fremstillet som en oversættelse af den tilsvarende engelske artikel, hvilket til en vis grad forklarer nogle af sprogproblemerne. Samtidig kan det være, at den, der foretog den store oversættelse og andre, der senere har været igennem artiklen (inkl. undertegnede), ikke har læst den i sin helhed, men kun afsnit for afsnit, hvorved man nogle gange ikke bliver opmærksom på fx gentagelser.
I øvrigt står der jo helt klart i beskrivelsen af, at den er udpeget til lovende artikel herover, at artiklen "vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel". I den forbindelse kan man måske godt retfærdiggøre dens LA-udnævnelse på trods af de problemer, som du fremhæver. De skal "bare" forbedres, inden artiklen stiger til næste trin. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 2. dec 2016, 12:07 (CET)
Jeg har indsat en huskeliste. Så kan eventuelle fejl og mangler konkret og punktvis påpeges - og løses. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 2. dec 2016, 12:31 (CET)