Diskussion:Slipknot (album)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Slipknot (album) er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.

Huskeliste for Slipknot (album): rediger · historik · overvåg · opdater
  • Billeder
  • Resten af afsnittet Recording and production oversættes - der er interessant info
  • Noget om den der jubilæumsudgivelse
  • Jeg kan noget bedre lide den version af tracklisten, de har på den engelske. Det der er nu bliver lidt rodet for mig. Desuden kan jeg vældig godt lide de små kommentarer til hvert enkelt spor, der er i artiklerne om CoB-album - det er totalt bonus og god variation af læsningen.
  • Citatet af Jordinson i afsnit 2 kunne godt fremhæves med en {{citat}} - det er lige kort nok måske, men vist det bedste at fremhæve på den måde, som også er vældig godt til at holde underholdningsværdien oppe.
  • Når nu, der ikke findes et billede af coveret, synes jeg i hvert fald det skal beskrives.

--CarinaT 1. sep 2009, 09:00 (CEST)

Nå ja, hvis hitlisteplaceringerne lige kunne komme op i infoboksen, ville det være super. Og så mangler der en bindestreg efter Musik i overskriften afsnit 2. Men jeg ville nu generelt foretrække, at overskrifterne blev kortet ned. --CarinaT 1. sep 2009, 09:05 (CEST)

Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Metal, et forsøg på at koordinere dækningen af heavy metal-musik og undergenrer på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen hvis diskussionsside denne skabelon sidder på, eller besøge projektsiden hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Se kommentarer om vurderingen.